Pályázat

Pályázat

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a Mediamotion Kft.-nél

  • kedvezményezett neve: Mediamotion Kft.

  • projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a Mediamotion Kft.-nél

  • szerződött támogatás összege: 7, 2 M Ft

  • támogatás mértéke: 40%

  • projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.08.31.

  • projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00485

A projekt tartalmának bemutatása:

A Mediamotion Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-3.2.2-8-2-4-16 - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívásra. A projekt keretében a PEAS Vállalatirányítási Rendszer és a MiniCRM Professional rendszerek kerülnek beszerzésre, melyek javítják a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A CRM és Értékesítés modulok segítik az ügyfelekkel történő kommunikációt, tárolják a partnerek és a dolgozók adatait. Az értékesítés teljes folyamatát segítik az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig. A HR modul tárolja a dolgozók adatait, a szabadságolásokat, a bérszámfejtés ezáltal rugalmasabbá, átláthatóbbá válik.

A kontrolling és döntéstámogatás feladata a vállalat átvilágítása, a felelős vezetői döntések meghozatalának támogatása.

A vállalatirányítási rendszerekkel a teljes beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig. A Feladatkezelő modul a rendszer helytől független elérését teszi lehetővé, így távol lévő munkatársak is gyorsan és könnyen elérhetővé válnak. A munkafolyamatokhoz a megfelelő erőforrásokat biztosítja, delegálja és határidővel látja el a feladatokat.

A Pénzügyi és Számviteli modulok segítségével átláthatóvá válnak a pénzmozgások, nyilvántarthatjuk a kiállított és befogadott számlákat, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket és a kintlévőségeket.

A Dokumentumkezelő modul iktatja a dokumentumokat, így azok bármikor visszakereshetőek. A Tudásmenedzsment segíti a vállalaton belüli információ áramlását a hatékony munkavégzés támogatása érdekében.

A rendszerek bevezetését és oktatását a szállító cégek biztosítják.

Járműreklám

Tekintse meg legutóbbi JÁRMŰREKLÁMOS referenciáinkat!

Járműreklám

Tekintse meg legutóbbi MONITOROS referenciáinkat!

Buszok

Népszerűsítse termékét buszok, villamosok külső felületén! Egyetlen reklámfelülettel bejárhatja az egész várost. Ez a reklámforma alkalmas helyi, regionális és országos kampányok lebonyolítására is.

Monitorok

Jelenítse meg szolgáltatását a legjobb helyen és legjobb időben! Használja ki Ön is az utazóközönség ráérős perceit és hívja fel figyelmüket vállalkozására e szórakoztató reklámfelület segítségével!

Onlinekupon

Járjon vásárlói kedvében egy kihagyhatatlan ajánlattal! A napjainkban elterjedt kupon-láz mindenkit elért, hisz ki tudna ellenállni egy kis kedvezménynek? Szerepeljen az Ön vállalkozása is kuponfüzeteinkben!

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb reklámfelületet!