Cégünk

Mediamotion Kft. a buszreklám, kültéri reklámfelületek, monitor reklám és online kupon szakértője.

„Az Ön sikere, a mi sikerünk!”

Csapatunk 2005 óta segít más vállalkozásoknak különböző kültéri reklámkampányok által sikeresebbé és eredményesebbé válni. Az elmúlt hosszú idő alatt partnereink sikerei által a Mediamotion Kft. munkatársai számot tudtak adni szakmai rátermettségükről és hozzáértésükről.

Amire büszkék vagyunk:

Külső járműreklámjaink immár országszerte jelennek meg buszok, villamosok oldalsó és hátsó felületén, mely lehetővé teszi akár országos outdoor reklámkampányok lebonyolítását is!

Ma már 8 nagyváros 466 helyi tömegközlekedési járművén 864 monitorunk van elhelyezve, melyek naponta mintegy 945 000 személyt szórakoztatnak utazás közben!

A 10 gasztronómiai fesztiválon kiosztott mindösszesen 100.000 kuponfüzettel és ezek online felületen való megjelentetésével több ezer embert érünk el évente.

„A-tól Z-ig”

A reklámok elkészítésében egészen a tervezéstől a kivitelezés utolsó mozzanatáig segítséget nyújtunk. Kreatív szakembereink energiát és időt takarítanak meg Önnek.

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb reklámfelületet!

Járműreklám

Tekintse meg legutóbbi JÁRMŰREKLÁMOS referenciáinkat!

Járműreklám

Tekintse meg legutóbbi MONITOROS referenciáinkat!

Buszok

Népszerűsítse termékét buszok, villamosok külső felületén! Egyetlen reklámfelülettel bejárhatja az egész várost. Ez a reklámforma alkalmas helyi, regionális és országos kampányok lebonyolítására is.

Monitorok

Jelenítse meg szolgáltatását a legjobb helyen és legjobb időben! Használja ki Ön is az utazóközönség ráérős perceit és hívja fel figyelmüket vállalkozására e szórakoztató reklámfelület segítségével!

Onlinekupon

Járjon vásárlói kedvében egy kihagyhatatlan ajánlattal! A napjainkban elterjedt kupon-láz mindenkit elért, hisz ki tudna ellenállni egy kis kedvezménynek? Szerepeljen az Ön vállalkozása is kuponfüzeteinkben!

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb reklámfelületet!